Csoportmunkát támogató felhőszolgáltatásOK

A felhőszolgáltatások megkönnyítik céged mindennapi életét.

Hosted E-mail csomagok

A szolgáltatás elérhető Outlook segítségével, Internet böngészőből, IMAP használatával bármilyen levelező alkalmazásból, illetve megfelelő jogosultság esetén okostelefonról és tabletről is. Mobil készülékre szinkronizálható az Outlook névjegyzék, levelezés, naptárbejegyzések, így irodán kívülről, vagy akár külföldről is olvashatod leveleidet.

Naptárfunkció

Bárkivel megoszthatod naptáradat, így egyszerűbb a találkozók, megbeszélések megszervezése, nyomon követése.

Bővíthető postafiók

Amennyiben betelne fiókod bármikor válthatsz egy nagyobbra levelei törlése nélkül.

Levelek rendszerezése

A funkció segítségével saját tetszőleges szabályokat hozhatsz létre a levelezésed szűrésére, rendszerezésére.

Az általunk kínált felhőszolgáltatások segítségével a munkatársak bármikor és bárhonnan elérhetik adataikat, fájljaikat

Hosted Home Drive felhőszolgáltatás egy személyes mappát biztosít a felhasználó részére, amihez csak ő fér hozzá, bárhol és bármikor egy internet eléréssel rendelkező Windows és Macintosh rendszerű számítógépről vagy akár okostelefonról, tabletről. A fájlokat mappákat megoszthatod munkatársaiddal, vagy partnereiddel, így nincs többé szükség a fájlok emailben történő küldésére.

Hosted Company Drive szolgáltatásunk az üzleti fájlok elérését, biztonságos tárolását, megosztását támogató megoldás.

A felhőszolgáltatás dokumentumokat szinkronizál az Előfizető eszközei és az ITSecure csapata által biztosított tárhely között az Interneten keresztül. Az automatikus szinkronizáció biztosítja, hogy a dokumentumok az Előfizető eszközein azonos tartalommal jelenjenek meg. A dokumentumok Internetkapcsolat nélkül is elérhetők, szerkeszthetők. A dokumentum változások az Internetkapcsolat felépülésekor automatikusan szinkronizálódnak az általunk biztosított Hosted Drive tárhellyel.

A szolgáltatás önállóan nem vehető igénybe.

A Felhőszolgáltatások további előnyei

Z

A Hosted Email, Skype for Business, Hosted Home Drive és Company Drive felhősszolgáltatását saját szervereinken biztosítjuk, melyek magyarországi adatparkban kerültek elhelyezésre.

Z

A szerverek és az előfizető eszközei között biztonságos HTTPS kapcsolaton keresztül történik a kommunikáció.

Z

Felhőszolgáltatások keretein belül postafiókokat Cisco levél-szemétszűrő megoldás védi a kéretlen valamint adathalász üzenetektől és kétszintű vírusvédelem ellenőrzi a levelezést, így a lehető legnagyobb biztonságban leszel.

Z

A levelek a folyamatos szinkronizálás miatt egyidejűleg 2db adatbázisban azonos adattartalommal tárolódnak.

Microsoft 365 Nagyvállalati igényekre szabva

A Skype for Business egy vállalati használatra felkészített egyesített kommunikációs platform. A Skype for Business segítségével bárhol elérhetik egymást az kollégák a mindennapos munkájuk részeként. A Skype for Business használatakor egyetlen ügyfélprogramból elérhető az összes valós idejű kommunikációs szolgáltatás, ideértve a hang- és videohívásokat, a Skype értekezleteket, a jelenléti adatokat, a csevegő üzeneteket.

IT Infrastruktúrafejlesztés - IT karbantartás

Telefon és tablet szinkronizálás