Vírusvédelem

Az általunk kínált vírusirtó programok komplex védelmet biztosítanak, és nem csak a vírusok ellen védenek, hanem végpontvédelmi rendszerként bezárják a kiskapukat a támadók elől.

Minden szoftver központi management felülettel rendelkezik. Az informatikai eszközök csoportba rendezésével többféle védelmi szintet lehet kialakítani, így a kockázatokkal arányos védelem jön létre, amely nem hátráltatja a napi munkavégzést. Kínálatunkban megtalálhatók a tesztgyőztes, valamint más vezető vírusirtó programok, amelyeket mi is használunk szolgáltatásaink során és magánemberként is.

Vírusvédelem - Bitdefender

Bitdefender

A Bitdefender víruskereső motorja az egyik legjobb a világon. A független tesztek eredményei szerint: kevés a téves találat, szinte mindenféle kártevőt ismer és hatástalanít, valamint az eszközt sem terheli feleslegesen. Ez azonban csak az egyik modul a szolgáltatások közül, a program – nevéhez hűen – többszintű védelmet kínál.

Az aktív védelmi vonal több elemből áll. A vírusirtó mellett tűzfal, zsarolóvírus elleni védelem és SPAM-szűrő is erősíti a Bitdefender arzenálját. A program a Wi-Fi-kapcsolat és a programok sérülékenységét is figyeli, és riaszt, ha ismert hibát észlel.

Költségtérítéses kiadványok esetében az eladatlanul visszamaradt-, alanyi jogon járó kiadványok tekintetében pedig a sikertelenül kézbesített példányok számának nyomon követése, jelentés készítése.

Hatékony és könnyen használható modul, amely teljesen automatikusan minden banki oldalt biztonságos környezetben nyit meg, kizárva az adatlopás esélyét.

Felugró értesítést kaphatunk minden fontos biztonsági eseményről, de a program főablakán visszamenőleg is megnézhető az összes riasztás. Az aktív bejegyzésekben azonnal elérheti a lehetséges műveleteket, a probléma mihamarabbi elhárításáért.

A vírusirtó program automatikusan felismeri, hogy milyen feladatok futnak a számítógépen, és aktiválja a megfelelő profilt.

Termékek

Z

GravityZone Business Security

Z

GravityZone Advanced Business Security

Z

GravityZone Elite

ESET – Vírusirtó programok

Az ESET vírusirtó programjai az iparág legjobbjai között szerepelnek a független tesztszervezetek véleménye alapján. Több mint 30 éve folyamatosan fejleszti IT-biztonsági alkalmazásait, ezt a tapasztalot beépítve kínálja megoldásait a szervezetek számára. Vállalati biztonsági menedzsment megoldásuk valós idejű láthatóságot biztosít a helyi és távoli végpontokról, teljes körű riportkezelés mellett.

Felhasználót véd
világszerte

Alacsony
erőforrásigény

Legalacsonyabb téves
riasztások száma

Díjnyertes netbank és tranzakcióvédelem

Tesztgyőztes kártevő
elleni védelem

A UEFI Scanner az eszközöket mélyebb szinten támadó fertőzésekkel szemben biztosít védelmet, amelyek még az operációs rendszer betöltődése előtt indulnak.

Az ESET viselkedés-alapú észlelése jellegzetes vírus szintaxisokat keres, amely során az észlelés egy kártékony viselkedési mintákon és a kártevők jellegzetességein alapuló bonyolult algoritmus alapján történik.

Az ESET host-alapú behatolásmegelőző rendszere (Host-based Intrusion Detection System – HIPS) figyeli a rendszer aktivitását és előre meghatározott szabályok segítségével azonosítja a rendszer szokatlan viselkedését és leállítja a folyamatokat.

A sandbox technológiával kiküszöbölhető a vírus forráskód olvashatatlansága és elrejtése, ezzel felfedve a fertőzés eredeti célját és működési mechanizmusát.

A ESET Augurt motor a neurális hálók (mint mély-tanulás vagy kiterjesztett rövidtávú memória), illetve hat, nagy körültekintéssel kiválasztott osztályozó algoritmus erőforrásait kombinálva működik, a technológiával kategorizáláskor: tiszta, kéretlen vagy fertőző kategóriába sorolódnak be a beérkező vírusminták.

Termékek

Z

ESET PROTECT Essential

Z

ESET PROTECT Entry (On-Prem verzió is)

Z

ESET PROTECT Advanced (On-Prem verzió is)

Z

ESET PROTECT Complete (On-Prem verzió is)

Z

Eset Server Security (Microsoft Windows Server, Exchange, Linux)

PANDA

Alapszintű és bővített blokkolás

Az Adaptive Defense alapszintű blokkolási módja engedélyezi az ártalmatlannak minősített alkalmazások végrehajtását. A bővített blokkolási mód csak az ártalmatlannak minősített alkalmazások végrehajtását engedélyezi.

Sebezhető rendszerek védelme

Az Adaptive Defense védelmet biztosít a sebezhető rendszerek számára, így azok az operációs rendszerek is védelem alatt állnak, amelyeket a beszállító már nem támogat.

Nincs hatással az infrastruktúrára

A szolgáltatás kezelése teljes mértékben egy központi webkonzolról történik, ahonnan kezelheti a Windows végpontok és szerverek, illetve az okostelefonok és távoli irodai kapcsolatok biztonságát.

Nincs több téves riasztás

Az Adaptive Defense minden tevékenységet ellenőriz, amelyet a vállalatod végpontjain vagy szerverein alkalmazás indít el. Az ellenőrzési folyamat alapján, illetve a felhőben lévő Big Data platform gépi tanulási folyamata alapján képes beazonosítani és osztályozni mindegyik alkalmazás viselkedését.

100%-osan automatizált

A Panda vírusirtó program gépi tanuláson és a Big Data környezeten alapuló legújabb technológiáinak köszönhetően az Adaptive Defense automatikusan, a végfelhasználó beavatkozása nélkül osztályozza az alkalmazásokat.

Termékek

Z

Panda Endpoint Protection Plus

Z

Panda Adaptive Defense

Z

Panda AD 360