TŰZFALAK

Az internet felöli támadások első védelmi vonala a tűzfal. Kiemelten fontosnak tarjuk ezen eszközök megfelelő minőségét és gyártói támogatását, épp ezért kínálunk tűzfal audit szolgáltatást. Szakértő kollégáink segítségével akár használatara készen, bekonfigurálva, ledokumentálva adjuk át a megrendelt védelmet.

Cisco Firewall termékcsalád

Cisco minősített és megfelelőségi vizsgákkal rendekező partnere vagyunk immár 10 éve.

Védelem és teljesítmény
egy helyen

A Cisco Secure Firewall termékcsalád fokozott védelmet nyújt hálózatod számára az egyre fejlődő és összetettebb fenyegetésekkel szemben. A Cisco-val olyan biztonsági alapba fektetsz, amely egyszerre rugalmas és integrált - így a ma és a jövőben elérhető legerősebb biztonsági védelmet biztosítja.

A fenyegetések kifinomultabbá váltak, a hálózatok pedig komplexebbé. Nagyon kevés szervezetnek van olyan erőforrása, amelyet arra tudna fordítani, hogy naprakész maradjon, és sikeresen elhárítsa ezeket a folyamatosan megjelenő és fejlődő fenyegetéseket.

Cisco Firepower NGFW

A Cisco Firepower Next Generation Firewall (NGFW) innovatív hardver felépítésének és az innovatív, dual, multi core CPU hardver architektúrájának köszönhetően az egyidejű tűzfal, kriprográfiai és UTM tevékenységek maximális teljesítményükön futhatnak. A biztonsági szint növeléséhez a vállalatoknak nem kell lemondani weboldalaik, hálózatuk teljesítményéről, és ezzel egyidejűleg a felhasználói élményről.

Főbb funkciók

Alkalmazás felismerés és -szűrés

Az NGFW jellemzői, melynek segítségével a forgalmat az adott alkalmazások és nem a portok szerint szűri és kategorizálja, használatával megelőzhető, hogy a kártékony alkalmazások és tevékenységek nem szabvány portok használatával kerüljék meg a tűzfalat.

Könnyed kezelés

Az eszközt könnyedén, egy központi helyről lehet menedzselni, felhő alapú megoldással. A kisebb hálózatok esetében az eszközbe beépített Firepower Device Manager egyszerűsíti a tűzfal telepítését. A biztonsági megoldások központosított működtetését a Firepower Management Center teszi lehetővé.

Web security, URL szűrés

A webes forgalom kategória és reputáció alapú URL adatbázis alapú Advanced Malware Protection (AMP), sandboxing: az ismert, de az ismeretlen kártevők behatolását is megakadályozza.

Szabvány tűzfal funkciók

Ezek között megtaláljuk a hagyományos, első generációs tűzfal funkcionalitásokat, mint a stateful port/protocol inspection, NAT, VPN.

Directory integráció

Az NGFW támogatja a directory használatát (például Active Directory), segítségével például felhasználók és felhasználói csoportok szerint menedzseli a jogosult alkalmazásokat, egyéni szabályok felállítása is támogatott.

SSL és SSH vizsgálat

Az NGFW a titkosított, SSL vagy SSH forgalmat is képes megvizsgálni, a funkció titkosítja a csomagokat, hogy megvizsgálja, az alkalmazás engedélyezett, megfelel a szabályzatoknak, majd feloldja a titkosítást és tovább küldi.

Intrusion Prevention System (IPS) behatolásvédelem

A támadási minták felismerése környezetre szabható szabályrendszerrel és biztonsági szintekkel.

SonicWALL

Az internet jelentette fenyegetések napjainkra teljesen átalakultak A SonicWALL megoldásai átfogó védelmet nyújtanak a különböző fenyegetésekkel szemben, egy eszközbe integrálva a hálózatbiztonsági szolgáltatásokat, valamint a web- és email-szűrést. A hálózat védelméért felelős komponens mélyreható védelmet nyújt a vírusok, férgek, trójaiak, kémprogramok és behatolási kísérletek ellen, mindezt nagyvállalati körülmények között is megfelelő sebességgel, biztonsággal és teljesítménnyel.

Költséghatékony megoldás, így a korlátozott források miatt ezentúl nem kell kompromisszumot kötni a hálózatbiztonság területén. Az alkalmazás-alapú menedzsment egy egyszerűen kezelhető eszközt ad a rendszergazdák kezébe, a licenszek bővítésének lehetősége pedig rugalmasságot biztosít a legkülönfélébb méretű hálózatokkal rendelkező vállalatok számára – a dinamikusan fejlődő kis cégektől kezdve az óriás kormányzati szervezetekig bezárólag.

A SonicWALL alapítása (1991) óta a vásárlói igények maximális kielégítésére törekszik. Napjainkra az iparág egyik vezetője a hálózatbiztonság, biztonságos távoli elérés, web- és email-szűrés, valamint az adatmentés és visszaállítás területén. Termékekhez átfogó technikai támogatást biztosítunk, elismert szakembereink segítségével, az ő szakmai odaadásuk biztosítja a komplex hálózatbiztonságot és a felhasználói elégedettséget.

A szervezeteknek manapság nagy sebességű hozzáférést kell biztosítaniuk a dolgozóik számára, mint vezetékes, vezeték nélküli és mobil hálózatokon keresztül. A SonicWall megoldásai – köztük a SonicWall Wireless Cloud Manager, az NSa sorozatú tűzfalak, a SonicWave vezeték nélküli hozzáférési pontok és a Secure Mobile Access készülékek – képesek a jogsértések észlelését és megelőzését zökkenőmentesen kiterjeszteni a vezetékes, vezeték nélküli és mobil hálózatokra.

Függetlenül attól, hogy egy jelentős katasztrófa vagy helyi áramszünet okozza, a normális üzletmenet megszakadása kihagyott lehetőségeket, elvesztett bevételt és megtépázott hírnevet jelenthet. A SonicWALL SSL VPN megoldásokkal az egymástól távol lévő munkatársak ugyan olyan hatékonyak tudnak maradni otthon vagy más ideiglenes helyszínen, mintha az irodában ülnének.

Biztonsági rések a hálózaton belül is léteznek. Az alkalmazottak – szándékosan vagy véletlenül – nem kívánatos tartalmakat, szellemi tulajdont vagy bizalmas adatokat továbbíthatnak, ezzel jelentős károkat okozva. A SonicWALL SSL VPN megoldások titkosítást és hitelesítést, elemekre bontott hozzáférés szabályozást, policy menedzsmentet, naplózási lehetőséget és rugalmas hitelesítési architektúrát kínálnak. A SonicWALL email-ellenőrzés egyszerűvé teszi a kimenő levelek ellenőrzését, a nem megbízható levelek intelligens azonosítását, emellett robusztus ellenőrzési és javítási módszereket kínál. A SonicWALL Content Security gátolja a tiltott, munkavégzést hátráltató tartalmak bejutását a hálózatra.